
V pátek 24. 7. 2020 od 17 hodin si budete moci vychutnat atmosféru Kolowratského zámku v Rychnově nad Kněžnou. Letní podvečer bude vyplněn 5-ti chodovým menu, které pro vás připraví jeden z nejlepších českých kuchařů Miloš Linhart. Ten byl v roce 2008 jako chef de sauce a chef de pasta v restauraci Allegro hotelu Four Seasons v Praze u toho, když první česká restaurace dostala michelinskou hvězdu. Poté odešel na několik let do Four Seasons ve Florencii a nyní opět působí v české gastronomii.
MENU:
*Amouse bouche - ESPUMA Z UZENÉHO LOSOSA DOPLNĚNÁ O CEVICHE Z KAPRA
*předkrm - TATARÁK Z ČERSTVÉHO KAPRA S UZENOU MAKRELOU
*hlavní chod - RISOTTO S FILÁTKEM ZE PSTRUHA POTOČNÍHO
*mezi chod - POŠÍROVANÝ CANDÁT S FENYKLOVÝM S.,CONSOMMÉ
*moučník: ANGREŠTOVÝ CHEESECAKE
Menu bude doplněno vybranými vzorky vín. Součástí akce je také krátká prohlídka zámku.
Pokud máte o akci zájem, napište nám do zprávu na našem facebookovém profilu anebo na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Akce je připravena pro omezený počet hostů, cena celého večera je 1 199 Kč na osobu.
Plakát zde.